Шоурум строителна техника "Хитачи"

Местоположение гр. София
Инвеститор "Зет ЕМ Прайвит КО" ООД
Ръководител обект арх. Георги Грудлев
Проектантски екип арх. Георги Грудлев
Година 2009 г.
РЗП 2 570 м2